Terug naar Over mij

Politiek

Raadslid zijn in Lisse bevalt me uitstekend. Ik ken Lisse door en door en heb een duidelijke visie welke kant we op moeten: meer met elkaar beslissen (participatie, betrouwbaar bestuur) en kijken naar de toekomst (duurzaamheid en de jeugd). Als jonge vrouw wil ik dat niet alleen de oude heren beslissen en vind ik dat iedereen moet stemmen. Benader me vooral als je iets ziet dat anders kan of moet in Lisse!

Historie

Op de ambassade in Koeweit ontdekte ik dat je nog zulk goed voorbereidend werk kunt doen als ambtenaar, maar je er dan uiteindelijk niet over beslist. Ik wil graag meebeslissen vanuit mijn open, optimistische en realistische visie. Daarom ben ik sinds september 2012 actief lid van D66.

In de eerste twee jaar van mijn lidmaatschap van D66 heb ik gekeken bij de landelijke politiek, de jongerenafdeling, de provincie en bij de gemeente. Ik ben 2 jaar actief geweest bij de Jonge Democraten. Uiteindelijk ben ik door een mooie verkiezingszege in 2014 in de gemeenteraad in Lisse gekomen.

Gemeenteraad van Lisse

Sinds september 2012 ben ik lid van D66. Op de ambassade in Koeweit ontdekte ik dat je nog zulk goed voorbereidend werk kunt doen als ambtenaar, maar je er dan uiteindelijk niet over beslist. Ik wil graag meebeslissen vanuit mijn open, optimistische en realistische visie. In de eerste twee jaar van mijn lidmaatschap van D66 …

VN Klimaattop

[ic_add_posts ids=’245′] Hier is informatie te vinden over mijn bezoek aan de VN Klimaattop in Doha, Qatar, 26 november – 7 december 2012. For information about the UN Climate Change Conference 2012 in English, please look under the English page. (here)  

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.