Terug naar Over mij

Werk

In het dagelijks leven ben ik Sales Support medewerker bij A Beautiful Story, een fairtrade sieradenmerk. Ik verzorg het klantcontact met verkooppunten en tussenpersonen in binnen- en buitenland. Ik zorg dat hun bestellingen correct verwerkt en geleverd worden, dat er juist gefactureerd wordt en dat klachten tijdig en vriendelijk worden opgelost..

A Beautiful Story wil graag meehelpen om de wereld een stukje mooier te maken. Daarom staan we bij alles wat we doen stil bij de impact op de wereld om ons heen. Soms is dat best lastig, want we laten natuurlijk onze producten in landen maken die heel ver weg zijn. Vervolgens komen de sieraden met het vliegtuig naar ons toe. Niet echt milieubewust… Toch kiezen we hiervoor, omdat ons hart ligt bij de mensen in ontwikkelingslanden, die wel enorm talent en vakmanschap hebben, maar niet altijd de kans krijgen om de weg naar de markt te vinden.

Daarom ligt onze focus op fairtrade handel, kortom kansen creëren voor producenten in een economisch moeilijke situatie.

Eerdere banen

Voorheen werkte ik (van 2012 tot 2017) op de afdeling klantenservice bij NRC Media. Ik begon als medewerker klantcontact, waar ik klachten en vragen van abonnees beantwoordde. Uiteindelijk groeide ik door tot senior medewerker, werkte ik ook voor NRC Webwinkel en heb ik onderzoek gedaan naar de mogelijkheden tot verduurzaming binnen de gehele organisatie.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.